Liisa PF

20160915-105922-liisa-0213 Liisa Pättiniemi-Fagerström – yli 25 vuoden kokemus elintarvikkeiden tuotekehityksestä, markkinoinnista  sekä viestinnästä takaa, että yrityksesi saa käyttöön vahvan osaamisen ja näkemyksen.

Ennen LiForno Oy:n perustamista vahvistin ravitsemusasiantuntijana kansainvälisten elintarviketuotemerkkien kuten Becel, Becel pro.activ, Flora, Lipton ja Knorr menestystä. Ravitsemus- ja lainsäädäntöosaamiseni sekä siihen yhdistyvä kaupallinen näkemykseni ovat karttuneet paikallisissa ja pohjoismaisissa tehtävissä Suomessa. Lisäksi olen toiminut kansainvälisissä asiantuntijatehtävissä Rotterdamissa ja Lontoossa.

Ravitsemukseen liittyvät kysymykset ja tavoitteet kannattaa mielestäni huomioida jo tuotekehityksen tai markkinointiviestinnän suunnittelun alkuvaiheessa. Elintarvikealalla ravitsemusta ei voi työntää syrjään – kaikki, mitä syömme vaikuttaa ravitsemukseen ja sitä kautta terveyteen ja hyvinvointiin. Terveellisyys on myös kuluttajille yksi tärkeä valintaperuste niin ruokakaupassa kuin ruokapalvelujen parissakin. Siksi vastuullisella yrityksellä pitää olla hyvä ymmärrys tuotteidensa ravitsemuksellisesta laadusta ja niiden merkityksestä osana päivittäistä ruokavaliota.

Koulutukseltani olen elintarviketieteiden maisteri. Pääaineeni oli ravitsemustiede ja lisäksi opiskelin viestintää.

Lisää tietoa kokemuksestani: LinkedIn